خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟
ژوئیه 31, 2010, 12:43:45 عصر
فهرست راهنمايي ورود عضويت
اخبار:    
  فرا رسیدن میلاد با سعادت مهدی موعود(ع) منجی بشریت ، بر تمامی شما عزیزان مبارک باد

دست یاری هر کدام از شما دنیای ما را زیباتر خواهد کرد. حتما ایران کلیک را به دو نفر از دوستان خود معرفی کنید.

ایران کلیک برای بخش های مختلف خود نیازمند مدیر می باشد. http://www.irancliq.com/forum/index.php/topic,5015.0.html 

ایران کلیک  وقف خدمت به  شما عزیزان به خصوص خانمها در رابطه با مشکلات خانواده ، عشق ، تحصیل فرزندان و ... می باشد ، از حضور روانشناسان ، متخصصان  و همچنین معلمان ، برای همکاری و کمک به رفع مسائل و مشکلات استقبال می کند.

در صورت تمایل با  admin@irancliq.com تماس حاصل نمایید.

+  IranCliq Community
|-+  موضوعات کلی
| |-+  شعر و ادبیات
| | |-+  اسمت را بگو و شعرش را بگیر (مدير: golchinzadeh)
| | | |-+  طرح همکاری فروم یاهو 360با ایران کلیک
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: [1] پایین چاپ صفحه
نويسنده موضوع: طرح همکاری فروم یاهو 360با ایران کلیک  (دفعات بازدید: 147 بار)
golchinzadeh
Moderator
Hero Member

تشویق 8
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1373

« : مه 25, 2009, 07:43:44 عصر »

Entry for May 25, 2009 همکاری با فوروم ایرانکلیک www.irancliq.com

Dear my friends

It is along time we are friends here and use to exchange ideas and poems.

But I think to expend our horizon to a higher level

Recently a forum called irancliq has talked me into doing something jointly and it is about two o years I run the bakhsh sher o adad. In this part all of my new poems are reproduced there in better forma an and many from yahoo 360 has visited there and left comments there which I appreciated them'

Besides I edit a moshaereh that participants use their own poems or others and communicate with friends and get new friends under the time they share adabiat and I am a part of it. Most of my tak baiti va dow baiti are in the section of moshaereh

Avery good friend in irancliq who happens to be moderator like me and she has done me a great favor and all the tak baitihar , zarboalmasalha rebaeeiat doo bitihaa raa khord khord az labellaye anbooh arxhive portal paida kardeh va dar chahar file aanja beh vaje delpazir gozaashteh

akhiran baar bar aan shodam ke doostaani keh maayel baashand divaan ashaareshaan tadvin shavan, ammadeh kebab shaved keh shod chap konnad ya beh hazine khod yaa emtsharati eghdam konnad vadigar be jama avari ashaaresh niazi nizi aanha klaasseh shode dar arcice irancliq mopjod adt.

maseli digar akhrir barur tarvij zoogh sharaan jaavan bakhsha baaz kardehiml lr agar shakhsi hata sharer ham nabood dar file l´ke bei in naaam tahieh shodeh esmeshoon raa minevinsan va bandeh sad dar sad v bazi shorasrue digar zoogh ghazali, rebaeei baiti benaam motghazi dar aan file migonjannad

mitavind beavi sar bezanid va baa kar maa aashenaa shavid.

modiriar irancliq tarhi darad keh baray tarvig elm va adan nojavaanaan va jal saheb nazaran azinbebad baray matalebi öe miferestand hagh altalifi ham bepardaazand

joziaat inahh dar forum irancliq mojod ast va mostandsa

shoma raa davat mikonam biaaeed va bebinid agar pasandidi beh aah grooh saalem niz khod re beyafzaeed

ejbaari dar kaarhaay zooghi nist bayastin afrad dar ham shimi hamkaari raa biyabban dar ghir insoorat doosti mimaanad vali hamkari ghate mishavad

eradatmand

MPHAMMAD ALI GOLCHINZADEH

سحر خورشید عالمتاب بر شبنم چو تابید

صدای بلبلی برخواست گل بر خویش پیجید

از آن سوداد زد پروانه غوغا کردناگاه

نسیم صبحگه از شورش بستان هراسید

نوای عاشقی از دور می امد که میسوخت

سحر خاموش و نرگس مست و خورشید

چنان تابید دم دم فزون گرمای خود کرد

که شبنم ابر وش در خویش جوشید

منم شبنم توئی خورشید در صبح سحرگه

نه احوالی کسی پرسید گلچین رانه کس دید

م ع گ

همکاری با فارم ایران کلیک دات کام
دوستان عزیز من :
مدت زمانی است که ما در ایران کلیک با هم دوست هستیم و با هم اشعار و نظرات خود را در میان می گذاریم.اما من فکر می کنم که افق این همکاری باید وسیع تر شود. اخیراٌ این فارم از من خواسته است که کار مشترکی را آغاز کنیم. من حدود دو سال است که قسمت شعر و ادبیات را اداره می کنم که در این بخش تمامی اشعار من به شکل سازمان یافته و با ترکیبی بهتر در مقایسه با یاهو 360 ارائه شده است. دوستان بسیاری اشعار مرا خوانده اند و نظرات خود را ارائه نمودند که از آنها تشکر می کنم.
به علاوه من در ایران کلیک در قسمت مشاعره اشعار خود شما یا شعرهایی که از دیگران در این بخش می گذارید مدیریت می کنم و به این طریق یک ارتباط چند جانبه بین من و تمامی آنانی که شعر در این قسمت می گذارند حاصل می شود. اکثر تک بیتی ها و دوبیتی های من در قسمت مشاعره موجود می باشد و دوست عزیز من در ایران کلیک لطف نموده و این اشعار را اندک اندک از میان انبوه دو بیتی ها و رباعیات جمع آوری کرده اند و در چهار فایل به طور منظم و قابل دسترس برای شما عزیزان تهیه کرده است. اخیراٌ برای  افرادی که بر آن شدند که دیوان اشعار مرا به چاپ رسانند باید به عرض برسانم که تمامی این اشعار در ایران کلیک به طور منظمی قابل دسترس می باشد. ما اخیراٌ قسمتی در شعر و ادبیات داریم که شما عزیزان اسم خود را در آن مکان ذکر می کنید و اینجانب شعری یا غزلی برای نام زیبای شما می سرایم. می توانید به این قسمت سری بزنید و اشعار سروده شده برای نام چندی از اعضإ را مشاهده نمایید. مدیریت ایران کلیک در نظر دارد برای ترویج علم و ادب و جلب صاحب نظران به افرادی که حضور فعال دارند به ازای مطالب ارائه شده حق التألیفی بپردازد و مستند این خبر را در ایران کلیک مشاهده فرمایید.بیایید ببینید و به ما ملحق شوید. اجباری در کارهای هنری و ذوقی نیست ولی باید برای بقاء هنر و جاودانه ماندن ادبیات زیبای کشور عزیزمان با هم همگام شویم و پیام خود را به زبان زیبای فارسی که زبان مشترک ماست به یکدیگر انتقال دهیم.
بسی رنج بردم در این سال سی           
عجم  زنده کردم بدین پارسی

ارادتمند
محمد علی گلچین زاده
« آخرين ويرايش: مه 26, 2009, 10:32:40 صبح توسط farinaz » خارج شده است

م ع گ
farinaz
Administrator
Hero Member

تشویق 7
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 1359

« پاسخ #1 : مه 25, 2009, 09:45:13 عصر »

همکاری با فارم ایران کلیک دات کام
دوستان عزیز من :
مدت زمانی است که ما در ایران کلیک با هم دوست هستیم و با هم اشعار و نظرات خود را در میان می گذاریم.اما من فکر می کنم که افق این همکاری باید وسیع تر شود. اخیراٌ این فارم از من خواسته است که کار مشترکی را آغاز کنیم. من حدود دو سال است که قسمت شعر و ادبیات را اداره می کنم که در این بخش تمامی اشعار من به شکل سازمان یافته و با ترکیبی بهتر در مقایسه با یاهو 360 ارائه شده است. دوستان بسیاری اشعار مرا خوانده اند و نظرات خود را ارائه نمودند که از آنها تشکر می کنم.
به علاوه من در ایران کلیک در قسمت مشاعره اشعار خود شما یا شعرهایی که از دیگران در این بخش می گذارید مدیریت می کنم و به این طریق یک ارتباط چند جانبه بین من و تمامی آنانی که شعر در این قسمت می گذارند حاصل می شود. اکثر تک بیتی ها و دوبیتی های من در قسمت مشاعره موجود می باشد و دوست عزیز من در ایران کلیک لطف نموده و این اشعار را اندک اندک از میان انبوه دو بیتی ها و رباعیات جمع آوری کرده اند و در چهار فایل به طور منظم و قابل دسترس برای شما عزیزان تهیه کرده است. اخیراٌ برای  افرادی که بر آن شدند که دیوان اشعار مرا به چاپ رسانند باید به عرض برسانم که تمامی این اشعار در ایران کلیک به طور منظمی قابل دسترس می باشد. ما اخیراٌ قسمتی در شعر و ادبیات داریم که شما عزیزان اسم خود را در آن مکان ذکر می کنید و اینجانب شعری یا غزلی برای نام زیبای شما می سرایم. می توانید به این قسمت سری بزنید و اشعار سروده شده برای نام چندی از اعضإ را مشاهده نمایید. مدیریت ایران کلیک در نظر دارد برای ترویج علم و ادب و جلب صاحب نظران به افرادی که حضور فعال دارند به ازای مطالب ارائه شده حق التألیفی بپردازد و مستند این خبر را در ایران کلیک مشاهده فرمایید.بیایید ببینید و به ما ملحق شوید. اجباری در کارهای هنری و ذوقی نیست ولی باید برای بقاء هنر و جاودانه ماندن ادبیات زیبای کشور عزیزمان با هم همگام شویم و پیام خود را به زبان زیبای فارسی که زبان مشترک ماست به یکدیگر انتقال دهیم.
بسی رنج بردم در این سال سی         
عجم  زنده کردم بدین پارسی

ارادتمند
محمد علی گلچین زاده
« آخرين ويرايش: مه 27, 2009, 08:08:20 صبح توسط farinaz » خارج شده است

www.IranCliq.com,www.IranCliq.ir

golchinzadeh
Moderator
Hero Member

تشویق 8
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر