خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟
ژوئیه 31, 2010, 12:25:18 عصر
فهرست راهنمايي ورود عضويت
اخبار:    
  فرا رسیدن میلاد با سعادت مهدی موعود(ع) منجی بشریت ، بر تمامی شما عزیزان مبارک باد

دست یاری هر کدام از شما دنیای ما را زیباتر خواهد کرد. حتما ایران کلیک را به دو نفر از دوستان خود معرفی کنید.

ایران کلیک برای بخش های مختلف خود نیازمند مدیر می باشد. http://www.irancliq.com/forum/index.php/topic,5015.0.html 

ایران کلیک  وقف خدمت به  شما عزیزان به خصوص خانمها در رابطه با مشکلات خانواده ، عشق ، تحصیل فرزندان و ... می باشد ، از حضور روانشناسان ، متخصصان  و همچنین معلمان ، برای همکاری و کمک به رفع مسائل و مشکلات استقبال می کند.

در صورت تمایل با  admin@irancliq.com تماس حاصل نمایید.

+  IranCliq Community
|-+  خانه و خانواده
| |-+  چگونه مردان را عاشق کنیم؟
| | |-+  آشنایی و ازدواج
| | | |-+  شما بگید چی کار کنم؟
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: 1 [2] پایین چاپ صفحه
نظرسنجی
سوال: به من بگید باید چی کار کنم؟
همینطوری باهاش بمونم شاید نظرش عوض شه؟   -1 (25%)
کاملا ازش جدا شم چون که نظرش عوض نمیشه   -1 (25%)
از دور داشته باشمش ولی بهش نزدیک نشم شاید دلش تنگ شه و تصمیمش عوض شه   -2 (50%)
مجموع آراء: 4

نويسنده موضوع: شما بگید چی کار کنم؟  (دفعات بازدید: 367 بار)
lover
Newbie
*

تشویق 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 47

why don,t you

« پاسخ #15 : فوریه 20, 2010, 05:57:01 صبح »

سلام نگار
اگه هنوزم باهاش دوستی بهتر امتحانش کنی چون به نظرم چند تا حالت وچود داره!
1-یا اصلن دوست نداره و دنبال چیز دیگه ای
2-دوست داره اما قبول مسئولیت ازدواج براش سخته
3-با کس دیگه دوسته
4-فقط برای وقت گذرونی باهات دوست بوده
برای امتحان کردنش بگو برام خواستگار اومده و دارم ازدواج میکنم و عکس العملش می تونه بهت کمک کنه!
bye
خارج شده است

DON,T ever give up
negar1
Jr. Member
**

تشویق 1
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 63

« پاسخ #16 : فوریه 20, 2010, 02:10:38 عصر »

سلام lover,
اشتباه شما پسرا همینه که احساساتتون را بیان نمی کنید.شاید اون دختر همین الآنم عاشق باشه و تو ندونی چونکه واسه دختر بیان عشق و رد شدن عشق از طرف تو کار
سختی بوده ولی تو با یک کلمه ابراز عشق می تونستی اونو واسه همیشه داشته باشی.
من یکی از دوستانم همین وضعیت براش پیش اومد .سالها عاشق پسری هست که اون پسر خودش نمی دونه و در این عالم عشق  زندگی می کنه
جریانش از این قرار بود که این دوست میره دندانپزشکی پسری که اونجا دانشجو بوده شمارشو گیر میاره و بهش زنگ می زنه بعدش 1 بار همدیگه رو می بینن
و دوستم عاشقش می شه و پسره می گه که می خاد بیاد خواستگاری ولی روز خواستگاری نمیاد و بعد از اون هر کس که بهش زنگ می زد و قطع می کرد فکر می کرد همون پسرست و هنوزم عاشق پسری هست که شاید اون پسر خودش خبری نداره
« آخرين ويرايش: فوریه 20, 2010, 04:55:13 عصر توسط negar1 » خارج شده است
golchinzadeh
Hero Member

تشویق 8
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1373

« پاسخ #17 : فوریه 25, 2010, 09:49:11 صبح »

اگر این دو همکلاسی هستند و همدیگر را در تمام روز  سر کلاس زنگ تفریح میبینند  خوب چرا از کسی که به سختی شماره تلفن این خانم را گیر آورده و یکبار هم راندوو گذاشته و قصد خواستکاری را اعلام کرده خوب بپرسه مشکلش چیست . بنظر من یک اشکالی در کار است یا همه ماجرا را برای ما نگفته که راه حلی بدهیم. بهتره این رویای عاشقانه را از سر بیرون کند و آینده را به کمک بطلبد
م ع
گ
خارج شده است

م ع گ
negar1
Jr. Member
**

تشویق 1
آفلاین آفلاین

« پاسخ #18 : فوریه 25, 2010, 10:15:22 عصر »

با سلام و تشکر از توجهتون
نه این دو همکلاسی نبوده اند بلکه دوست من میره مطب یک دکتر و این آقا در این مطب به عنوان دستیار دندانپزشک کار می کرده و شماره تلفن دوست من را ظاهرا از
منشی مطب می گیره
خارج شده است
lover
Newbie
*

تشویق 0
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 47

why don,t you

« پاسخ #19 : فوریه 28, 2010, 02:52:16 صبح »

سلام
تونستی تصمیم بزرگتو بگیری یا هنوزم با فکر کردن به دوراهی بوجود اومده داری خودتو آزار می دی؟
یادت باشه چیزی که بخواد ذهنتو درگیر کنه و به خاطرش  ناراحت باشی .هیچوقت ارزششو نداره حتی اگر یه پسر خوشتیپ باشه. Cool Cool Cool Cool
Have nice time
خارج شده است

DON,T ever give up
negar1
Jr. Member
**

تشویق 1
آفلاین آفلاین

« پاسخ #20 : مارس 01, 2010, 01:21:31 عصر »

با سلام و تشکر از همگی شما عزیزان برای راهنمایی و همدردی با من
راستش باید بگم که من هنوز با این پسر ارتباط دارم و اون هنوز دوست داره همینطور ادامه بده و حرفی از ازدواج نمی زنه . حالا شما ببینید من چه جوری به پاش نشستم بعدش میگن خانما بی وفا هستن.والا من عاشقشم و نمی تونم ولش کنم ولی هنوز منتظرم .خودم هم نمی دونم که چرا اینهمه دارم گذشت می کنم؟
خارج شده است
صفحه: 1 [2] بالا چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :  

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید