خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟
ژوئیه 31, 2010, 12:16:49 عصر
فهرست راهنمايي ورود عضويت
اخبار:    
  فرا رسیدن میلاد با سعادت مهدی موعود(ع) منجی بشریت ، بر تمامی شما عزیزان مبارک باد

دست یاری هر کدام از شما دنیای ما را زیباتر خواهد کرد. حتما ایران کلیک را به دو نفر از دوستان خود معرفی کنید.

ایران کلیک برای بخش های مختلف خود نیازمند مدیر می باشد. http://www.irancliq.com/forum/index.php/topic,5015.0.html 

ایران کلیک  وقف خدمت به  شما عزیزان به خصوص خانمها در رابطه با مشکلات خانواده ، عشق ، تحصیل فرزندان و ... می باشد ، از حضور روانشناسان ، متخصصان  و همچنین معلمان ، برای همکاری و کمک به رفع مسائل و مشکلات استقبال می کند.

در صورت تمایل با  admin@irancliq.com تماس حاصل نمایید.

+  IranCliq Community
|-+  خانه و خانواده
| |-+  چگونه مردان را عاشق کنیم؟
| | |-+  آشنایی و ازدواج
| | | |-+  تفاوت عشق و هوس
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: [1] پایین چاپ صفحه
نويسنده موضوع: تفاوت عشق و هوس  (دفعات بازدید: 49 بار)
negar1
Jr. Member
**

تشویق 1
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 63

« : فوریه 08, 2010, 03:25:02 عصر »

تفاوت عشق و هوس{ در ارتباط دختر و پسر یا در ازدواج}
1 – عشق معطوف به غیر از خود است. در حالیکه محور هوس خود فرد و لذت اوست. جملات زیر را مقایسه کنید:
- ( من) دوستت دارم
- ( من) برات می میرم 

- (برای من) هیچکس مثل تو نمیشه
- ( من ) همیشه به فکر توام
-( من) را فراموش نکن
- ( من ) از تو رنجیدم
در حالیکه در عشق، توجه به حالتها و لذتهای خود نیست. و خواست و شرایط معشوق جایگزین خودخواهی فرد می شود.
جمله معشوق است و عاشق پرده ای
زنده معشوق است و عاشق مرده ای
2 – هوس پاسخ به یک نیاز جسمانی و روانی است، مثل نیاز به آب، نیاز به اکسیژن ، نیاز به غذا. ولی عشق فراتر از یک چنین نیازی هست. عشق فراهم آورنده رشد و خودشکوفایی فرد است. لذا فردعاشق خود را خوار نمی کند، کوچک نمی کند. عشق عزت و احترام دارد و این احترام از روی بی نیازی و بزرگی عشق حاصل می شود. شاید در فیلم ها دیده و شنیده باشید که فردی می گوید« من عشق را گدایی نمی کنم».
هر چه جز عشقست، شد ماکو
خارج شده است
lover
Newbie
*

تشویق 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 47

why don,t you

« پاسخ #1 : مارس 10, 2010, 12:32:35 صبح »

سلام negar
به نظرم تشخیصش سخته و مرزشون خیلی باریکه . اما تا وقتی تجربه نشه نمی شه تشخیصش داد
یعنی از سبک حرف زدن و ابراز عشق نمیشه بهش پی برد. Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
خارج شده است

DON,T ever give up
مرجان
Newbie
*

تشویق 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 15

« پاسخ #2 : مارس 18, 2010, 08:05:29 عصر »

من می خام یه چیزی بپرسم ازتون . شوهر من بسیار مرد خوبی است و عاشق من هست ولی من بعضی وقتها ازش متنفر می شم و بعضی وقتها دوسش دارم . نمی دونم چرا اینجوری هستم؟دیگه اعصاب خودم هم خرد شده و نمی دونم آیا من دوسش ندارم یا عاشقش نیستم ؟ من به خاطر اینکه خیلی آدم خوبی بود و شناختی که ازش داشتم باهاش ازدواج کردم ولی نمی دونم باید عاشقش می شدم و ازدواج می کردم و الآن که بدون عشق ازدواج کردم اشتباه کردم ؟ خلاصه که خودم هم حسابی قاطی کردم.کاشکی با حرفهای خودتون یه کمی کمک کنید.
متشکرم
خارج شده است
lover
Newbie
*

تشویق 0
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 47

why don,t you

« پاسخ #3 : آوریل 07, 2010, 12:28:26 صبح »

سلام مرجان
از نوشته هات احساس می کنم که شوهرتو دوست داری اما عاشقش نیستی .خوب فکر کنم شرایطش خوب بوده و آدم خوبی هم هست .
قدیمی ها می گفتن که اول ازدواج کنید بعد عاشقه همدیگه می شید .فکر کنم این در مورد تو صادقه. اما به یه چیزی توجه داشته  باش. خیلی ها شرایطشون عکس تو هست
شایدم باید توی  تعریف عشق بیشتر ریز بشی؟  
روز خوش
« آخرين ويرايش: آوریل 07, 2010, 12:29:35 صبح توسط farinaz » خارج شده است

DON,T ever give up
صفحه: [1] بالا چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :  

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید